Website Assets-Arch Outline

Het liefst eet ik iedere dag pizza en zie ik de zon in de zee zakken met m'n blote voeten in het zand en de camera in m'n hand.

Of nouja, zoals m'n bedrijfsnaam al doet vermoeden, heet ik eigenlijk Susanne. Maar noem me maar gewoon Suus! Ik ben 30 jaar oud en woon met man-, baby- en hondlief in Kwintsheul. Ik ben gek op reizen, pizza, wandelen met onze hond Lou, latte caramel drinken met onze dochter op schoot, de zonsondergang kijken

Een fotoshoot bij mij is geen standaard geposeerde shoot waar je na een kwartier al pijn in je kaken hebt van die geforceerde glimlach...

Hi! Ik ben Suus

Over mij

en m'n alltime favourite serie FRIENDS hoort natuurlijk ook in dit lijstje. En wat ik je waarschijnlijk niet hoef te vertellen; ik word ook ontzettend blij van fotograferen! 

Of nouja, zoals m'n bedrijfsnaam al doet vermoeden, heet ik eigenlijk Susanne. Maar noem me maar gewoon Suus! Ik ben 30 jaar oud en woon met man-, baby- en hondlief in Kwintsheul. Ik ben gek op reizen, pizza, wandelen met onze hond Lou, latte caramel drinken met onze dochter op schoot, de zonsondergang kijken en m'n alltime favourite serie FRIENDS hoort natuurlijk ook in dit lijstje. En wat ik je waarschijnlijk niet hoef te vertellen; ik word ook ontzettend blij van fotograferen! 

Long story short; inmiddels ben ik sinds 2020 fulltime fotograaf. Een droom die is uitgekomen! Want hoe te gek is het om bij gezinnen thuis te mogen komen waar net een baby'tje is geboren, of om met golden hour achter kids aan te mogen rennen bij een leuke gezinsshoot of misschien wel het allermooiste, de liefde vast te mogen leggen op een bruiloft!

Ik geniet er iedere dag van om de mensen voor mijn lens te leren kennen, bijzondere verhalen te mogen horen en de mooiste momenten op z'n puurst vast te leggen om jullie zo voor altijd deze herinnering op beeld te kunnen geven. 


Ik weet het nog goed, de eerste keer dat de vonk oversloeg tussen mij en de camera. Ik was net 18 geworden en was in m'n eentje afgereisd naar Ghana om daar voor vier maanden vrijwilligerswerk te doen. Ik ben altijd al gek geweest op dieren dus toen ik hoorde dat we onderweg apen tegen zouden komen, moest ik daar natuurlijk even stoppen. En daar kreeg ik voor het eerst een spiegelreflexcamera in m'n handen gedrukt. Ik had geen idee hoe het werkte en deed maar wat op de automatische stand maar wauw, wat een mooie beelden kon je hiermee schieten! Die hele reis leende ik waar het kon de camera en deed ik er alles aan om steeds een toffere plaat te maken.  En je snapt, bij thuiskomst moest die eigen camera er komen...

Mijn verhaal

Website Assets-Arch Outline

Voor mij is een fotoshoot een momentje quality time voor jullie samen waar ik gezellig bij mag zijn. Er mag geknuffeld en gespeeld worden, gekieteld en gedanst, en die lieve blik of slappe lach die daaruit volgt... Dat vastleggen blijft het allerleukste!

Momentjes vangen met m'n camera

Versturen of ontvangen, een ouderwets kaartje blijft het leukst! 

Kaartjes

Ik had al gezegd dat dit in willekeurige volgorde was, toch?

Mijn man, alain

Ik werkte met de leukste kindjes in Ghana, lag onderin een stapelbed dat middernacht doorzakte in Guatemala, deed mee aan een hardloopwedstrijd in Istanbul, dronk net iets teveel sangria op het terras in Spanje en reisde als pas verloofd stel door Amerika. En ik zou nog zoveel meer willen zien!

De wereld rondreizen

Do I need to say more? 

Pizza.

Een echte stuiterbal die ervoor zorgt dat mijn conditie nog enigszins op peil blijft. 

ONS KLEINE MEISJE, JOANNA

7x waar ik blij van word (in willekeurige volgorde)

Get to know

me better

Do I need to say more? Oh, en het liefst met een pak Kinder chocolade als toetje ;-)

Onze Hond, Lou

In juni '23 maakte zij ons papa en mama en oh wat zijn we gek op haar! 

Het lijkt mij ONTZETTEND leuk om jou ook te leren kennen!

Het lijkt mij ONTZETTEND leuk om jou ook te leren kennen!

© Susanne Moerland Fotografie

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden